Greklandsresan del 1 av 3

Förra veckan var vi på Kreta och hade en lite försenad bröllopsresa och det var hur skönt som hels att bara ta det lugnt i en vecka efter allt med flytten. Vi bodde på ett hotell som heter Aquila Elounda Village som ligger på Östra Kreta 1,5 timmar från flygplatsen i Heraklion och det hotellet var precis så fint som vi hade hoppats. 
 
När vi kom fram så fick vi ett glas färskpressad apelsinjuice medan vi checkade in och sen gick vi iväg till en av restaurangerna på hotellet och åt lunch. Efter lunchen var vårt rum färdigt och en i personalen visade oss dit och det var hur fint som helst och utsikten över Mirabellobukten var fantastisk. Vi hade ett rum med en privat pool på terassen och det var värt varenda krona som det kostade, det var sååå skönt att kunna ligga och sola på terassen och sen ta ett avalkande dopp i poolen ca 20 gånger om dagen =) 
 
Maten på hotellet var hur bra som helst och eftersom vi hade valt till All inclusive så hade vi massor att välja på. Det fanns 2 a la carterestauranger, 1 bufférestaurang, 1 lobbybar och 1 beachbar och vi provade alla flera gånger. Här kommer lite bilder från all god mat vi åt och bilder på rummet, poolen och utsikten =)