Greklandsresan del 2 av 3

På vårt hotell fanns det 2 a la carterestauranger som vi åt på några kvällar den veckan för att få lite variation och inte bara äta buffén på The main resturant. Restaurangerna heter Mirabello och Symposium och Mirabello serverade medelhavsinspirerad mat och Symposium mer inritkat på Grekisk mat. Mirabello låg vid vattnet och hade en jättefin utsikt över Mirabellobukten medan Symposium var en restaurang ute i en lummig trädgård. 
 
På de 2 restarurangerna fanns det vissa saker på menyn som ingick i vårt all inclusivepaket och andra saker som man fick betala för men vi tyckte att utbudet var så bra på det som ingick så vi kände inte att vi behövde välja till något. En sak som vi upptäckte på restaurangerna var att deras uppfattning om vad en förrätt är inte riktigt stämde överens med vår; det var otroligt stora portioner och man var väldigt mätt när man gick därifrån. 
 
3 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: aquilaeloundavillage, mirabello, symposium
#1 - - Classy:

Det ser supergott men dyrt ut haha!

Svar: Det var jättegott där =) Det var en ganska dyr resa men vi ville ge lite extra eftersom det var vår bröllopsresa =) Ha en jättefin dag!
Lina

#2 - - Karolin:

Åh, det ser sagolikt gott ut alltihopa!! Var i Grekland var ni någonstans? =)

Svar: Det var underbart där =) Vi var på östra Kreta nära en liten by som heter Elounda och hotellet heter Aquila Elounda Village. Ha en jättefin dag!
Lina

#3 - - WilliamgeP:

Не знаешь как заработать?
Начни уже прямо сейчас.
Пока ты думаешь, другие зарабатывают - без вложений!
Щелкни по картинке
[url=https://lookatlink.com/LYWH][img]https://lookatlink.com/LYWK[/img][/url]