Middag Texas style

I tisdags hade vi en liten inflyttningsmiddag för några vänner och då bestämde vi oss även för att inviga grillen på den nya balkongen och grillade ribs. Vi grillade Texas Longhorns ribs som redan är tillagade så de behövde bara bli genomvarma och få en fin grillyta så det tog bara 10 minuter på grillen vilket var väldigt skönt eftersom vi hade packat upp hela dagen och var hungriga. Ribsen var supergoda och var precis sådär möra som man vill ha dem och köttet föll nästan av benet. 
 
Som tilltugg till drinken blev det 2 sorters nachos; ena sorten var vanliga saltade och den andra var med cheddar och jalapeno. Nachosen serverades tillsammans med salsa, guacamole, gräddfil och en varm ostdip och det var supergott och vi rensade faten, speciellt den varma ostdipen och guacamolen var extra populära. 
 
Eftersom det är sommar och varmt ute serverade vi ribsen med en fräsch grönsallad med rädisor, tomater och gurka, vi grillade också majskolvar och hade coleslaw till. Till ribsen drack vi Corona och det var en bra törstsläckare och passade bra ihop med köttet. 
 
Till efterrätt blev det en enkel men god kladdkaka med vispgrädde och färska hallon. 
 
I samarbete med Texas Longhorn 
#1 - - ɑ n n i k ɑ:

Mumsigt!

Svar: Ja det var väldigt gott ☺ ha en jättefin dag!
Lina