Jättegoda lövbiffrullader med vitlöksfyllning

God eftermiddag! Har ni haft en trevlig lördag? Jag har haft en väldigt bra lördag hittils och brunchen på Fåfängan var god (speciellt den varmrökta laxen) så nu är vi mätta och belåtna =)
 
Måste tipsa er om ett jättebra recept på jättegoda lövbiffrullader med en vitlöksfyllning och gräddsås som vi åt häromdagen och det var hur gott som helst. Eftersom rulladerna är ganska mättande så serverades dem tillsammans med en grönsallad men om man vill kan man lägga till någon form av potatis eller ris som suger upp lite av den goda såsen.
 
Ingredienser till 2 personer 
5 stora lövbiffskivor 
100 g philadelphiaost 
1,5 vitlöksklyftor
1 tsk torkad rosmarin
1 tsk havssalt 
0,5 tst citronpeppar
 
3 dl vispgrädde 
2,5 msk kalvfond 
1 tsk mörk soja 
1 msk mörk maizenaredning 
 
Gör så här 
Blanda ihop philadelphiaosten, vitlöken och kryddorna till en jämn creme. Bred ut en klick på varje lövbiffskiva och rulla sedan ihop dem till rullar. Stek rullarna i en stekpanna runt om så att de får en fin färg. Koka ihop ingredienserna till gräddsåsen och häll sedan såsen över rulladerna och låt koka i 15 minuter så att rulladerna blir möra. Servera tillsammans med en god grönsallad. 
 
 
#1 - - Sophie:

Det ser gott ut! Jag gillar mat som är enkel att tillreda och är god!

Svar: Ja det är jättegott och enkelt att göra, tycker att du ska testa det =) Ha en jättefin kväll!
Lina

#2 - - Erik L:

Wow, din blogg är ju helt amazing!

Du har en jätte fin blogg, vart bor du? :D

Och har du en favorit restaurang som du kan tipsa om?

www.eikarik.com

Svar: Hej, vad roligt att du tycker att min blogg är fin =) Är från Stockholm och äter mest på restauranger här och några favoriter är Långbro Värdshus, SMAK, Miss Voon och brunchen på Berns asiatiska =) Ha en jättefin kväll!
Lina

#3 - - Johanna Davidsson:

Åh, så gott det ser ut att vara!

Svar: Ja det var riktigt gott och så enkelt och snabbt att göra också =) Ha en jättefin söndag!
Lina

#4 - - Stina:

Lövbiff är så gott. Vi brukar fylla med ICAs egna färskost med vitlökssmak och vika lövbiffen dubbel. Steka i smör och så bea och pommes till. Så gott!!

Var det buffé på fåfängan? Har varit sugen att gå dit länge men inte kommit iväg.

Jag har nyligen börjat följa din blogg, jättefina bilder och kul med så mycket recept!

Svar: Ja lövbiff är gott och går snabbt att göra =) Det var buffé på fåfängan men ute i ett partytält istället för inne i själva restaurangen. Föredrar nog när de har buffén inne i restaurangen men det var väldigt gott igår ändå =) Vad kul att du har börjat följa min blogg! Ha en jättefin söndag!
Lina