Goda och knapriga pestosnurror

Igår åt vi en rotfruktssoppa till middag och istället för bröd till så åt vi de här goda pestosnurrorna och det blev väldigt gott. Pestosnurrorna är salta och goda och passar bra till den ganska milda soppan. 
 
Ingredienser: 
1 rulle färsk smördeg
1 dl pesto
1 dl riven ost
 
Rulla ut smördegen och bred på peston i ett jämt lager. Strössla över den rivna osten och rulla ihop smördegen. Skär skivor som är lite drygt 0,5 cm breda och lägg på en plåt. Grädda i 225 grader tills de är gyllenbruna. Låt svalna på galler. Ät och njut :-) 
 
#1 - - Marko:

Wow vilken spännande blogg, massor om fin matt och allt annat man blig sugen från såna fina bilder du lägger. Super bra blogg :-)

Svar: Tack, vad roligt att du tycker om min blogg =) Ha en jättefin dag!
Lina