Goda strassborgare

Jag bakade ju småkakor för någon vecka sen och kom på att jag inte har lagt upp hur strassborgarna blev. Blev inte helt nöjd med dem eftersom de liksom inte fick den fina formen som jag hade velat ha. Hade egentligen velat spritsa runda kakor som man skulle kunnat fylla med lite sylt i mitten men den här degen blev så hård att man liksom bara fick pressa ut små kakormar. 
 
Ingredienser 
100 g mjukt smör
0,5 dl florsocker 
1 msk vaniljsocker
1 dl potatismjöl
1,25 dl vetemjöl
 
Gör så här
Vispa smör, florsocker och vaniljsocker krämigt. Tillsätt potatismjölet och vetemjölet och vispa till en ljus fluffig deg (använd elvisp). Lägg degen i en spritspåse med en stjärntyll i och spritsa ut ca 10 cm långa kakor. på en bakplåtspappersförsedd plåt. Grädda i 10 -14 minuter i 175 grader. Låt svalna på galler.