Rester från kalaset

När vi hade Felicias namngivningsfest i helgen så fick vi över rätt mycket rester av det mesta (förutom tårtan, den gick faktiskt åt) och på söndagen kom Oskars föräldrar förbi och hjälpte oss att äta upp lite av resterna. Det blev potatisgratäng, rostbiff, parmaskinka, rökt kalkon, ölkorvar, rökt skinka, soltorkade tomater, vanliga tomater, marinerade vitlöksklyftor och grissinis till lunch den dagen och det var väldigt gott även dagen efter. 
 
Idag till middag ska vi äta upp det sista av maten som blev över tillsammans med en focaccia som jag håller på att baka nu och sen köpte vi en stor boll buffelmozzarella som blir gott till parmaskinkan. Det blev några flaskor kiviks ekologiska äppelcider över också och det är vår absoluta favoritcider här hemma, den är inte sötsliskig och har en jättegod smak =) 
 
#1 - - Lena:

Åh, vilka lyxiga rester! Mums! :)

Svar: Jo det blev lite lyxiga rester, kändes inte som att man åt rester
Lina

#2 - - Ljuva Julia:

älskar också den cidern, så härlig!

Svar: Vår favorit =) Inte för söt och rätt "torr"
Lina