Utflykt till Sigtuna med bebis

God morgon! Nu när det är så fint väder ute så har vi passat på att göra lite olika utflykter med bilen och vi har bland annat varit i Sitguna den här veckan. Felicia har börjat vara vaken mycket mer på dagarna nu och har kommit in i någon period då hon sover ca 20-30 minuter varannan timme och gör hon inte det så blir hon supergrinig och arg (speciellt på eftermiddagen). Felicia sov halva vägen till Sigtuna och sen vaknade hon och satt och bubblade i sitt babyskydd och tittade på sin elefantskallra som hon hade med sig. 
 
När vi kom fram parkerade vi nere vid vattnet, placerade Felicia i sin vagn och gick till en liten restaurang som hette något på Våffla och åt lunch. Det var inte så mycket folk där när vi kom dit och vi hittade ett bra bord i skuggan med plats för barnvagnen bredvid så det var jättebra, jag satte mig med Felicia och Oskar gick och beställde mat.
 
Han tog en hamburgertallrik och jag beställde en fisksoppa men det verkade inte som att köket och servicen hade pratat igenom hur menyn skulle vara för dagen eftersom det sen visade sig att fisksoppan inte alls serverades den dagen utan det var gulaschsoppa till servicens stora förvåning (vilket inte uppmärksammades förräns jag kom och skulle hämta maten och frågade om det verkligen var fisksoppa i skålen). FIck en kaffe latte som kompensation och den tyckte Oskar smakade gott =) 
 
Vi tog en liten promenad runt i Sigtuna och gick in på RC chocolate där vi köpte med oss några chokladpraliner som var hur goda som helst. Vi har handlat choklad från RC några gånger och dessutom var vår bröllopstårta därifrån när vi gifte oss för snart 2 år sen och vi har alltid varit nöjda med deras produkter.