Lunchdejt med pappa på stan

God eftermiddag! Nu när jag är föräldraledig med Felicia så brukar hon och jag vara ute mycket dagarna och gå promenader tillsammans (särskilt nu när det pågår balkonginlgasningar för fullt i vårt trapphus och det borras hela dagarna hemma). Vi brukar börja dagen med att gå en promenad över Årstabron, gå längs vattnet vid tanto, över Liljeholmsbron och sen hem och det tar en timme ungefär och då brukar Felicia sova i 30-40 minuter. 
 
Idag tog vi en promenad på förmiddagen också och bestämde oss för att gå in till Skanstull och det tog strax under en timme. När vi var där såg vi att det nästan var lunchdags och då ringde vi till Oskar och frågade om han ville äta lunch med oss och det ville han så då tog vi tunnelbanan till t-centralen och mötte upp honom där. 
 
Vi bestämde oss för att gå till ett ställe som heter Brasserie Makalös och äta och som tur var fanns det plats för både oss och barnvagnen där. Egentligen ville de inte ha barnvagnar vid bordet men som tur var fanns det ett kantbord som det funkade att ställa barnvagnen vid så de gjorde vi. 
 
Jag tog stekt bläckfisk med bönor, harico vertes och broccoli och Oskar tog en fläskrilette med potatis och sås. Till en början satt Felicia i sin vagn och var lugn och nöjd där men efter en stund ville hon komma upp i famnen på pappa och sitta där och titta runt på allt spännande i restaurangen. 
 
#1 - - C:

Trevliga utflykter!

#2 - - Lena:

Mums vad gott det såg ut! :)

#3 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

mysigt

#4 - - Emilie Levinsson:

Såg riktigt gott ut!:)