Pocherad torskrygg med massor av pepparrot

God morgon! Nu är det äntligen helg igen och den här helgen är sista helgen innan Oskar går på föräldraledighet i 8 månader (inte för att det är så mycket ledigt att vara hemma med Felicia även om det är väldigt roligt). Den här helgen ska vi handla de sista julklapparna eftersom vi ska till Gotland nästa helg och lämna över både julklappar och födelsedagspresenter till Oskars föräldrar. 
 
Var det någon som såg premiärprogrammet av "På spåret" igår? Vi tittade på det här hemma och det var roligt, vi var ju och såg på förra säsongens inspelning i Göteborg förra året och det var kul. 
 
Igår provade vi att göra pocherad torskrygg med kokt potatis, pepparrot och skirat smör till middag och det var första gången någon av oss har pocherat fisk. I vanliga fall brukar vi tillaga fisk i ugnen eller steka den men det blev ett väldigt saftigt resultat när man pocherade den. Eftersom både fisken och potatisen är milda i smaken tycker jag att det ska vara ordentligt med färskriven pepparrot till som kontrast, det ska vara så starkt att det sticker i näsan =)