God fredagsmiddag

Det känns som att veckorna går hur snabbt som helst och nu är det redan fredag igen. Idag har vi tagit det lugnt hemma och passat på att tvätta och städa lite eftersom Felicia har blivit förkyld och behövt ta det lite lugnt hemma. Hon är rätt glad och äter som vanligt men näsan rinner på henne hela tiden och hon har varit tröttare och sovit mer på dagen än hon brukar så vi hoppas att det går över om några dagar. 
 
Imorgon ska vi åka till Zetas handelsträdgård och försöka hämta ut ett äppelträd som jag har beställt därifrån (vet inte om det går in i bilen eftersom vi har bilbarnstolen i baksätet) men jag hoppas att det går. Det är ett familjeäppelträd med fyra olika sorters äpplen på och som dessutom ska vara svagväxande så det ska gå att ha i en stor kruka på balkongen. Har ju testat att ha ett familjeäppelträd i kruka en gång förut men då hade vi en sämre kruka som inte var isolerad och då dog trädet under vintern/tidig vår, hoppas på bättre lycka denna gång. 
 
Idag åt vi en tidig middag redan vid strax efter 16 och det blev stekt oxfilé med pommes, bearnaisesås, stekta champinjoner och en sallad med körsbärstomater, fetaost, avokado och basilika och det var väldigt gott. Felicia fick äta pastaskruvar med köttbullar och det tyckte hon var gott även om det tog lite tid att äta pastaskruvarna eftersom det var första gången hon provade det. Ikväll när Felicia har somnat ska vi äta en efterrätt som är en citroncheesecake med hallongelé i portionsform (bilder och recept på det kommer sen), har inte gjort den förut så jag hoppas att den blir god =) 
 
#1 - - Tina:

Testat ge henne avokado? Min ena dotter älskar, den andra avskyr! 😊

Gullig dotter!