Mysfrukost

God morgon! Idag fick Felicia upp vid 5.30 så det blev en tidig morgon idag men vi har ändå känt oss ganska pigga eftersom Felicia sover i eget rum sen drygt 1 månad tillbaka och har sen dess börjat sova hela natten utan något uppvak alls vilket är jätteskönt. Hoppas att hon fortsätter med det när lillebror har kommit också så hon inte vaknar av att han skriker. 
 
Jag var jättehungrig idag när vi vaknade så jag gjorde en mysfrukost med äggröra, bacon och croissanter, kaffe och te. Felicia tycker inte om ägg så hon fick sin vanliga smörgås till frukost och var väldigt nöjd med det, sen när hon var färdig med smörgåsen fick hon sitta och titta lite på mumindalen på datorn för att sitta en lite längre stund vid bordet. Hon älskar att se på introt där och sitter och nickar med i musiken, skrattar och klappar händerna. 
 
Idag ska vi nog bara ta det lugnt hemma, gå ut och leka i någon park med Felicia så hon får gunga och gräva i sandlådan eller kanske ta med henne till skogen för första gången och låta henne utforska där. 
 
 
#1 - - Maja:

Fin blogg du har!

www.jaggerdigminmorgon.blogg.se

Svar: Tack så mycket!
Lina

#2 - - Sanna:

Ser jättegott ut! Kolla gärna in mitt senaste inlägg också!