En liten lillebror

God eftermiddag! Helgen som var och veckan hittils har varit väldigt intensiv, Felicia har nämligen fått magsjuka för första gången i sitt liv och det har inte varit kul alls. Hon har kräkts på dagarna och inte varit sugen alls på att få i sig vätska så idag fick vi åka till sjukhuset för att kolla upp henne och vi ska få i henne vätska med vätskeersättning med plastspruta i munnen och ge henne mat i små portioner. Hoppas verkligen att hon blir frisk snart......
 
Igår var min födelsedag och den spenderades hemma med en trött och ledsen bebis som mest ville vara i famnen och gosa. På kvällen åt vi take away från en asiatisk restaurang nere vid kajen och sen bakelser från Gateau på kvällen. Jag gjorde ett försök på att göra en tårta på dagen men fokuset var inte det bästa så den blev en katastrof och hamnade i soporna till slut. 
 
Men nu till något roligare och det är att Felicia ska få en lillebror i sommar om allt går som det ska =) Vi var på ultraljud i tisdags förra veckan och allt såg bra ut med bebisen och det ser ut som att det blir en liten kille så det var jätteroligt. Vi har beräknad förlossning den 30 juli men vi får se när bebisen vill komma eftersom Felicia kom 1 månad innan beräkat datum. 
 
#1 - - Yasmine:

GRATTIS!!!

Svar: Tack =)
Lina

#2 - - Deyndra:

GRATTIS! :D Gud så härligt!

Svar: Tack så mycket =)
Lina

#3 - - Elisa:

Grattis! :-)

Svar: Tack =)
Lina