Mysfrukost och vagninköp

God eftermiddag! Idag är det ju jättefint väder ute så vi ska nog snart gå ut med Felicia och leka i någon park med henne så hon får gräva lite i sanden eller gunga som hon älskar, måste köpa lite sandleksaker till henne snart som hon kan ta med sig till sandlådan nedanför oss. Vi har tagit det ganska lugnt idag, är ju en liten omställning till sommartid nu men det tar väl bara några dagar innan man är inne i det.
 
På förmiddagen åkte vi till en barnaffär och tittade på en sulky till Felicia och fastnade för en Yoyo + från 6 månader så den är beställd nu och ska levereras hem till oss på tisdag kväll. Felicia är ju nästan ett år nu och vi har funderat på att köpa en mindre resevagn till henne ett tag nu som vi kan ha när vi åker båt till Gotland, åker tåg eller flyg och när man bara ska till Liljeholmen och handla lite och nu var det dags. Den vagnen vi har köpt blir väldigt liten ihopfälld och väger bara drygt 6 kg så det känns som en perfekt resevagn. 
 
Igår hade vi Oskars bror med fru och barn på frukost hemma hos oss och det var väldigt gott och trevligt. Deras lilla kille är ju 3 månader yngre än Felicia och de har väldigt roligt ihop och sitter och lånar eksaker från varandra.Eftersom det var våffeldagen igår så hade vi våfflor på frukosten också men de glömde jag ta bilder på eftersom Felicia var supertrött då och skulle sova i sin vagn men de blev väldigt goda, vi har lite smet kvar som vi kanske tar till efterrätt idag sen. 
 
Efter frukosten tog vi en promenad till Liljeholmen och stannade till vid fruktparken där och lät Felicia gunga i bebisgungan där som hon älskar och hon tyckte att det var jätteroligt och skrattade så hon skrek =) Sen tog vi tunnelbanan till Hornstull och hamnade på Lombardis och åt pizza till lunch där och bägge kusinerna uppförde sig jättebra och satt i varsin barnstol mittemot varandra och tittade på allt spännande och åt varsin barnmatsburk.