Grillmiddag i det fina vädret

God morgon! Idag ska vi ha städdag i bostadsrättsföreningen ute på gården och dessutom blir det också filterbyte i lägenheterna så det kommer nog att bli så att Oskar går ut och städar en stund på gården medan jag och Felicia är hemma och släpper in filterbytarmänniskorna. När allt det är färdigt så ska vi nog bara ta det lugnt här hemma, det har varit fullt upp de senaste dagarna och imorgon ska vi äta lunch här hemma med Oskars kollega med familj så Felicia behöver nog en dag hemma där hon kan ta det lite lugnt. 
 
Det har ju varit hur fint väder som helst den här veckan och då har vi passat på att grilla på balkongen på kvällen. En av dagarna blev det grillad fläskfilé med klyftpotatis, majskolvar, champinjoner, lök och bearnaisesås och det var jättegott. Felicia åt också av maten och tyckte att det var gott och sa "Nomnom" =) 
 
Jag tycker att det är lite läskigt ibland när vi grillar saker som har legat i marinad och man hör att fettet börjar fräsa riktigt ordentligt, då är jag rädd att det ska börja brinna i grillen (har gjort det 2 gånger tidigare när vi grillat kycklingklubbor och hamburgare) men än så länge har det inte hänt denna säsong iaf.