Chili con carne med goda tillbehör

Igår åt vi en god chili con carne till middag med goda tillbehör. Här hemma brukar vi äta den antingen med de här tillbehören som är tacoinfluerade eller med ris men oftast är det ingen som orkar koka ris så det är oftast så här vi äter det. Chili con carne har länge varit en favoriträtt hos mig, när andra i skolan suckade över att det serverades chili con carne gick jag och tog en extra portion bara för att det var så gott. 
 
Jag får dock erkänna en sak; jag gör inte kryddblandningen till min chili con carne själv utan köper en färdig mix men det blir väldigt gott ändå. Jag står inte heller kvällen innan vi ska äta chili con carne och lägger vita bönor i blöt över natten utan jag köper en burk med heinz vita bönor i tomatsås och använder i min chili con carne.
 
När man har haft en lång dag på jobbet så tycker jag att det är skönt att kunna ta lite genvägar i köket och den här rätten tar ca 30 minuter att göra och det är ungefär den tiden vi lägger på matlagning i veckorna för att sen kunna satsa på maten vi äter på helgerna. 
 
#1 - - C:

Haha är det jobbigare att hälla en kopp ris i vatten, än att choppa upp en massa grönsaker tycker du? :P Ja folk är olika :)
Alldeles för mycket socker och för lite bönor i heinz tycker jag personligen (testa färdigkokta bönor från go green tex), och varför använda en färdig kryddblandning istället för att hälla i lite kryddor själv? Man behöver inte göra det så avancerat :) OBS! Ingen personlig kritik, utan lite tips bara.

Svar: Haha, egentligen är det väl inte jobbigare att koka ris men jag kommer inte riktigt överens med vår nya induktionsspis än och då blir det mer gröt än ris så därför kör vi grönsaker istället ☺ Tack för tipsen! Ha en fin dag!
Lina