Mysfrukost på vår dag

God förmiddag! Nu är det fredag igen och eftersom det är den 28 idag och vår måndadsdag så blev det en extra god frukost med bacon och äggröra. Vi behövde dessutom ladda upp med en ordentlig frukost idag eftersom vi ska åka till Gotland idag och hälsa på Oskars mamma och pappa i några dagar tillsammans med Felicia. Hon har inte varit där sen i december vi vi ville åka dit innan det är för nära förlossningen (är i mitten av vecka 27 nu och vattnet gick med Felicia i vecka 36 och hon föddes i början av vecka 37). 
 
Man märker att det blir hur mycket packning som helst när man reser med Felicia, hon har en egen väska och 2 vagnar med sig så det är en del saker. Vi köpte ju en YoYo resevagn som vi tänkte ta upp på båten eftersom den är så liten och smidig men om man ska ta längre promenader på Gotland så är det bättre med vår nya Bugaboo Donkey.
 
Det är helt fullbokat på båten så det lär vara hur mycket folk som helst vilket innebär att kön till restaurangen kommer att vara väldigt lång så det är bra att vi har grundat med en bra frukost. Sist vi åkte och det var så mycket folk stod Oskar i kö i 40 minuter medan Felicia och jag var i vår kupé och väntade. Felicia har ju börjat äta vanlig mat nu så hon kommer nog att få en barnportion köttbullar med pasta eller pannkaka till lunch. 
 
Visa fler inlägg