Mysig helg i svit

Helgen har gått snabbt och nu är det måndag igen. Har dessutom gått och blivit förkyld så det känns sådär kul, har fått lock i båda öronen, täppt i näsan och ont i halsen =( Hoppas att det går över snart och att jag orkar ta hand om Felicia så att Oskar slipper stanna hemma från jobbet med henne. 
 
I fredags överraskade jag och Felicia Oskar genom att åka in till stan och möta upp honom efter hans jobb och berätta att vi hade bokat en svit på Elite Plaza hotell fredag-lördag. Han blev väldigt glad och överraskad och det blev en mysig start på helgen. Felicia har ju bott på en del hotell och tycker att det är jättekul och det är inget problem för henne att sova på ett nytt ställe så det är skönt. 
 
Vi beställde upp roomservice både till middag och frukost från restaurangen Vassa eggen och det var väldigt gott och på kvällen och morgonen badade vi i det stora badkaret i badrummet (glömde dock ta kort på rummet) och Felicia fick sitta och plaska lite. 
 
Till middag blev det en biff med pommes, bea, örtsmör och rödvinssås för mig och en stor fransk råbiff med pommes för Oskar. Till frukost blev det bröd, pålägg, färsk frukt, äggröra, bacon, champinjoner, prinskorv, tomater, gifflar, juice, ägg, kaffe och te och det var supergott. Det var skönt att kunna sitta i soffan och äta frukosten och låta Felicia kravla runt på golvet och i soffan under tiden. 
 
När Felicia hade somnat för natten i sin säng (det fanns spjälsäng till henne) så satte vi oss i soffan och såg lite på tv och sen gick vi och la oss ganska tidigt. Den här sviten var jättetrevlig att bo i och det var bra service på hotellet så det kommer vi att göra igen =) 
 
Visa fler inlägg