Mors dag och burgarens dag

Idag är det ju både mors dag och hamburgarens dag och det har vi såklart firat i vår familj. Felicia steg upp extra tidigt imorse och ropade på oss att hon var vaken och ville komma till vår säng så vi började dagen som vanligt med att titta på "unga föräldrar" på tv4play eftersom det är Felicias favoritprogram. 
 
Till frukost bjöds det på croissanter, kokta ägg, kaffe, te och juice och det smakade väldigt bra. På eftermiddagen fikade vi med en tårta som Oskar och Felicia hade köpt på gateau i Liljeholmen och sen var det dags att packa och åka till Elite hotell Marina Tower för att checka in i vår svit vi hade bokat. 
 
Eftersom Felicia kan vara lite högljudd av sig ibland så valde vi att beställa upp middagen på rummet och det var väldigt gott. Jag åt grillad sparris med hummermajonäs till förrätt och grillad kalventrecote med pommes, bea, grillad sallad och ugnsbakade tomater till varmrätt. Oskar åt en hamburgertallrik till varmrätt och lite charkuterier till förrätt och Felicia hade med sig pannkaka hemifrån. 
 
Nu har Felicia sommat så vi ska ta det lugnt och kanske ra ett varmt bad senare ikväll, äta lite naturgodis och sen sover förhoppningsvis hela familjen hela natten. 
 
Visa fler inlägg