Supergod middag på AG

I förra veckan var vi på restaurangen AG för att fira att vi ska ha en liten bebis i maj och maten där var hur god som helst. AG är ju utsedd till årets köttkrog flera gånger och man förstår varför när man provar deras kött och ser deras köttlista. Eftersom jag är gravid ville jag ha mitt kött genomstekt och de rekommenderade en entrecote från USA som skulle passa bra för det och min man tog en entrecote från Skåne och ville ha den medium rare.
Till förrätt tog jag löjrom med smörstekt toast, lök och smetana och min man tog lufttorkat waqy-ytterlår som serverades på en ställning som såg ut som ett litet träd. Till maten drack vi äppelmust som passade väldigt bra ihop med köttet och till efterrätt blev det sorbet. Köttet serverades ihop med bakad potatis med vitlökssmör (så himla gott), en grönsallad, ugnsbakade tomater och bearnaisesås.






Grattis! och bakad potatisen med vitlöksmör lät gott.