Middag på Arirang

Arirang är och kommer nog alltid att vara en av mina absoluta favoritrestauranger, jag har varit där minst 2 gånger om året ända sen jag var jätteliten och har fortsatt med det sen dess. Dock måste jag erkänna att även fast jag harv varit där hur många gånger som helst så har jag bara provat 2 av deras varmrätter; bulgogi och deras BBQ dinner (de är så goda att jag alltid tar någon av dem).
Till förrätt åt jag kimchi chun som är koreanska pannkakor med bläckfisk, purjolök och kimchi och min man tog en yukhoe som är en koreansk råbiff med sesamolja på en päronbädd. Till varmrätt tog vi en BBQ dinner som går ut på att man själv grillar kött och lök på en liten gasolgrill vid bordet och äter dem med ris, marinerade grönsaker och sås i ett salladsblad ungefär som en taco.
Till köttet kommer det in olika skålar med marinerade koreanska grönsaker; böngroddar i sesamolja, kimchi på kinakål, kimchi på rättika, panerad och stekt zucchini, marinerad gurka, marinerade böngroddar och marinerade bönor. Har ni inte varit på Arirang så tycker jag att ni ska gå dit - det är supergott =)











