Fetaostfyllda filodegsrullar

God morgon! Nu när sommaren är här så är det trevligt med lite lättare plockmat och då tycker jag att de här fetaostfyllda filodegsrullarna är jättegoda. Jag har fyllt mina filodegsrullar med fetaost, persilja och ägg och de funkar också jättebra som ett matigare drinktilltugg eller förrätt.
Ingredienser
6 ark filodeg
1 paket fetaost
1 ägg
1 dl hackad bladpersilja
Smör till pensling av filodegsark
Gör så här
Sätt ugnen på 220 grader. Ta ett ark med filodeg och pensla smör över det, lägg sedan på ytterligare ett ark filodeg. Smula sönder fetaosten i ganska små smulor och blanda ihop med ägget och persiljan i en skål. Lägg en liten klick av fetaostfyllningen på ena kortsidan av fiodegsarket. Rulla ihop till ett litet paket tills du kommer halva vägen på filodegsarket, då klipper du av och lägger det lilla filodegspaketet på en plåt med bakplåtspapper. Upprepa tills du har använt upp all fyllning och filodeg.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter, då ska fetaostrullarna vara gyllene och krispiga. Låt svalna lite innan servering.











Såå gott!