Datenight på Griffins Steakhouse

God morgon! Idag verkar det vara lite bättre väder här i Stockholm, hoppas att det håller i sig hela dagen =)
 
I torsdags firade jag och min man vår månadsdag som vanligt och den här gången firade vi det genom att gå ut och äta på Griffins Steakhouse och det var hur gott som helst. Vi valde deras "Menu Extraordinaire" och det var verkligen något extra; först en blandning av deras förrätter, sen ett stort fat med grillat kött och goda såser och tillbehör och som dessert en slags marängswiss med blåbärssorbet, vaniljglass, maränger, mandelkakor och färska bär - MUMS.
 
Allt var väldigt gott men tyvärr blev man ju mätt ganska fort så vi orkade inte riktigt allt och om man ska vara helt ärlig så hade det varit lagom till 3 personer istället för 2. På Griffins har de väldigt trevliga och sköna fåtöljer som man sitter i när man har ett bord för 2 och det var skönt att kunna luta sig tillbaka lite när man hade ätit så att magen stod i 4 hörn =) 
#1 - - kajsa:

Vilken härlig blogg, fick massor av inspiration och lust att prova flera recept här. Hit kommer jag att återvända många gånger.

Svar: Tack snälla, vad roligt att du tycker om min blogg =) Ha en jättefin söndag!
Lina

#2 - - Sara:

Men mums så gott allt ser ut :)

Svar: Allt var hur gott som helst men man blev väldigt mätt =) Ha en fin söndagskväll!
Lina

#3 - - Mårtensson kök:

Ojojoj, vilken härlig kväll och middag! Inte alls dumt med så många godsaker, även om det kan bli för mycket av det goda ibland:):)

Svar: Middagen på Griffins var verkligen god men väldigt mycket mat och man var väldigt mätt efteråt =) Men det stämde med menyns namn, den var verkligen extraordinär =)
Lina