Yoghurt-trifle med hallon, blåbär och kaksmulor

Om ni någon gång skulle vara sugna på något extra gott till frukost så måste ni prova att göra den här "Yoghurt-triflen" med turkisk yoghurt, hallonsylt, blåbärssylt och krossade digestivekex. Den är förövrigt också god att ha som en fräsch dessert och det bästa av allt är att den går supersnabbt att göra. 
 
Man tar helt enkelt ett litet glas (jag använder de här glasen från ikea som jag tycker ger en lagom stor portion) och varvar turkisk yoghurt, hallonsylt, digestivekexsmulor och blåbärssylt. Turkisk yoghurt är väldigt mäktig och mättande så man behöver inte fylla glaset ända upp, toppa med ett lager sylt och kaksmulor. Enkelt och gott! 
 
 
 
#1 - - Sanne-Madeleine Håkansson:

mums :D

Svar: Ja det var väldigt gott, speciellt kontrasten mellan syran i yoghurten och sötman i sylten =)
Lina

#2 - - Sanne-Madeleine Håkansson:

Ja, alltid spännande med något nytt :D