God brunch på Fåfängan

Igår åt vi brunch på Fåfängan tillsammans med mina föräldrar och det var jättegott. Började med en tallrik med lite olika sorters marinerade grönsaker, bröd, kallskuret och en skål jättegod kantarellsoppa. Sen blev det bacon, äggröra, musslor, kungskrabba och avslutade med kladdkaka, äppelkaka och chokladmousse.
Vi åt ju brunch på Fåfängan i våras och då var det inte lika gott och dessutom väldigt kallt eftersom man skulle ta mat ute i ett tält och det fanns inte lika mycket att välja på som nu. Nu var det väldigt gott, varmt och trevligt och fler saker att välja på i matväg.





Det där gröna som syns på en bild och ingefära på en annan bild plus rättika och lax med soja var en utmärkt avslutning. Det var också väldigt gott med att doppa sillbitar i soja. En ny upptäckt. Och då måste vi ju också handla kimchi efteråt. Mums.