Pizza Hawaii från igår

Här kommer bilderna och receptet på pizza hawaii som jag gjorde igår tillsammans med pestopizzan. Jag brukar inte tycka om varm frukt så mycket men ananas går bra och den blir jättegod på pizzan =)
Ingredienser
25 g jäst
2 dl ljummet vatten
5-6 dl vetemjöl special
3 msk olivolja
1 tsk salt
10 färska champinjoner
Rökt skinka i skivor
1 liten burk med ananas i bitar
1 liten burk tomatsås med basilikasmak
3 dl riven ost
Gör så här
Rör ut jästen i vattnet, tillsätt olivoljan, vetemjölet och saltet. Arbeta ihop till en smidig deg och låt jäsa under bakduk i 30-40 minuter till dubbel storlek. Kavla ut degen till en tunn rektangulär platta som är lika stor som plåten. Lägg degplattan på en bakplåtspappersförsedd plåt och lägg på tomatsåsen i ett tunt lager, lämna 1 cm längs kanten fri. Skär skinkan och champinjonerna i lagom stora bitar och fördela jämt över pizzan. Sprid ut anansen över pizzan och toppa med den rivna osten. Grädda i 250 grader i ca 15 minuter.







så fina dina pizzor blir.