God och fluffig ugnspannkaka

Ugnspannkaka är en rätt som går både snabbt att laga och som är väldigt god. För det mesta brukar vi göra det med knaperstekt bacon till men den här gången blev det en enkel naturell pannkaka som vi åt med lingonsylt till middag för några dagar sen. Jag tycker att ugnspannkakan ska bli riktigt fluffig och med tjocka kanter som fluffar upp sig extra mycket och att den ska vara helt genomlagad och inte geggig i mitten. 
 
Ingredienser
3 st ägg
6 dl mjölk
3 dl mjöl
1 tsk salt 
Smör till att smörja formen 
 
Gör så här
Vispa ihop mjölet tillsammans med mjölken, tillsätt lite mjölk i taget så att det inte blir några klumpar. Vispa i ett ägg i taget och sedan saltet, vispa så att det blir en jämn smet. Smöra en stor form med och häll ner smeten i den. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 30-40 minuter.