Mysig middag hemma

God eftermiddag! Idag har vi fixat lite här hemma inför julen, handlat mat och bara tagit det lugnt hemma. Eftersom det är så nära julen nu så kände vi för att äta något som absolut inte har med julmat alls att göra så då bestämde vi oss för att äta stekt oxfilé med pommes, stekta champinjoner, tomat och löksallad och bea. Vi använde vår airfryer igen och pommesen blev hur god som helst, krispiga, gyllene och jättegoda =) 
 
Imorgon ska jag göra janssons frestelse till julafton och Oskar och Felicia har fått i specialuppdrag att åka in till stan och köpa hem mat från Arirang till lunch. Vi har inte ätit där på länge och jag har saknat deras mat så det ska bli gott att äta det dagen innan julafton och de stänger några veckor. All deras mat är jättegod men jag tror att det kommer att bli en biff bibimbab till mig och en råbiff bibimbab till Oskar plus en extra burk med kimchi.
 
Deras kimchi är inte riktigt lika god som den kimchin vi brukar köpa i den koreanska affären som ligger lite längre bort från restaurangen men den affären har en jättesmal och brant trappa ner till ingången som man absolut inte kan köra en barnvagn i och dessutom är affären för liten för att köra barnvagn i. 
 
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

så gott