Åh va mysigt att få gå ut och äta, inget jag är bortskämd med som student o småbarnsmorsa. Jag får drömma mig bort med dina bilder, det ser riktigt gott ut!
Kalvbräss var min favoriträtt under många års resor till Paris. En restaurang som heter Le Soufflé. Tog alltid sniglar till förrätt, kalvbräss till huvudrätt och en soufflé Grand Marnier till efterrätt (som jag också gjorde hemma!)
De finns i Guide Michelin 2015! Kolla
http://www.lesouffle.fr/restaurant-paris
Kalvbräss var min favoriträtt på en restaurang i Paris som jag besökte flera ggr på 70/80talet. Le Soufflé. Sniglar, kalvbräss och soufflé Grand Marnier tog jag varje gång. Jag lagade sufflén några ggr hemma - kommer du ihåg?? Restaurangen finns ännu och finns i Guide Michelin för 2015.
http://www.lesouffle.fr/restaurant-paris
Tummen upp för text under bilderna vad det är för något! :D
Gud så gott det såg ut!