Goda och luftiga petit choux

Jag fick sånt sug efter goda och luftiga petit choux att jag bara var tvungen att baka såna och ta några av dem till mellanmål. Jag älskar petit choux och tycker att det dessutom är väldigt roligt att baka dem, testade den ny tyll till de här petit chouxen och de blev väldigt fina. Tycker att det är kul att se hur mycket de växer i ugnen och puffar upp sig och blir gyllenbruna och fina =)
 
Ingredienser
1.25 dl mjölk
5 st ägg
125 g smör 
1.25 dl vatten
0.5 tsk salt
2 dl vetemjöl
 
Gör så här
Koka upp mjölk, vatten, salt och smör i en kastrull. Tillsätt vetemjölet under kraftig omrörning och rosta sedan degen i 3-4 minuter. Ta av kastrullen från värmen och tillsätt äggen ett i taget och vispa ihop till en slät smet. Fyll en spritspåse med smeten med en stjärntyll längst fram och spritsa ut lagom stora petit choux på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader varmluft i 20-25 minuter.