Mättande biffstroganof med ris och sallad

Nu när det är kallt ute så tycker jag att det är gott att äta olika sorters grytor och soppor till middag och den här gången blev det biff stroganof med ris och sallad. Den här stroganofen har en ganska stark smak av fransk senap som ger grytan en liten extra kick och det är väldigt gott ihop med den gräddiga såsen. Egentligen tycker jag att det är godast att ha färska champinjoner i grytan men det hade vi inte hemma så då blev det burkchampinjoner istället. 
 
Ingredienser
400 g lövbiff
1 burk champinjoner i skivor 
4 dl vispgrädde
2 tsk fransk senap
2 msk kalvfond
1 tsk paprikapulver
3 msk tomatpuré 
1 gul lök
 
Ris till servering
 
Gör så här
Stek lövbiffen och löken i en stekpanna tillsammans med svampen. Krydda med paprikapulver, salt, peppar och tillsätt kalvfonden, senapen, grädden och tomatpurén. Låt småputtra i 10 minuter och smaka sedan av med salt och peppar. Servera med ris och en god sallad. 
 
 
#1 - - My:

Hej!
Vad har du för dressing till salladen?
Ser jätte gott ut
Kram

Svar: Jag har ringlat över lite olivolja, balsamvinäger, salt och peppar på salladen =)
Lina

#2 - - Chili con Karin:

Åhh det var längesen jag gjorde biffstroganoff, tack för påminnelsen :-)