Oskars club sandwich

Igår gjorde Oskar supergoda club sandwich till oss och de blev väldigt fina också =) Jag har inte ätit club sandwich så mycket och de man ser färdigförpackade på pressbyrån ser inte så jättegoda ut men de här hemmagjorda blev riktigt goda. Jag är inte så mycket för majonäs, tycker inte att det smakar så särskilt gott så på min blev det bara ett väldigt tunt lager och då funkade det.
Idag ska vi få träffa en annan nyfödd bebis; nämligen Oskars kollegas bebis som föddes för 2 veckor sen så det ska bli roligt. Deras äldsta son som är 1.5 år tycker om Felicia väldigt mycket så det ska bli kul att de ska få träffas igen nu =)
Ingredienser till 2 portioner
4 st minutfiléer
1 paket bacon
1 stor tomat
Sallad
Majonäs
Rödlök
6 skivor formfranska
Gör så här
Stek kycklingen och låt vila i 5 minuter. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på ett hushållspapper. Rosta brödet gyllene. Skiva tomaten och rödlöken. Lägg en skiva formfranska på en skärbräda och bred på ett tunt lager majonäs. Lägg sedan på tomaten, salladen och rödlöken. Lägg på ytterligare en skiva bröd och toppa den med kycklingfilén, baconet och ytterligare lite rödlök. Bred ut ett tunt lager majonäs på den tredje brödskivan och lägg på den som ett lock. Skär smörgåsen på diagonalen med en vass kniv. Ät på en gång.




