Ugnspannkaka eller månlandskap?

God morgon! Idag ska vi få träffa Felicias nyfödda kusin för första gången så det ska bli jätteroligt =) Även om Felicia bara är drygt 3 månader så känns det på ett sätt som att vi har haft henne hur länge som helst och på ett annat sätt som att tiden går hur snabbt som helst och att hon bara växer och lär sig nya saker varje dag.
Häromdagen åt vi ärtsoppa med ugnspannkaka till middag och den fluffade minst sagt upp sig väldigt mycket och såg mer ut som ett månlandskap än som en ugnspannkaka. Minns när man gick i skolan och det serverades ugnspannkaka och de var hur jämna som helst (och väldigt kompakta dock), är det någon som har något tips på hur man får sin ugnspannkaka lite jämnare utan så mycket bubblor?
Ingredienser
3 st ägg
6 dl mjölk
3 dl mjöl
1 tsk salt
Smör till att smörja formen
2 paket bacon
Gör så här
Vispa ihop mjölet tillsammans med mjölken, tillsätt lite mjölk i taget så att det inte blir några klumpar. Vispa i ett ägg i taget och sedan saltet, vispa så att det blir en jämn smet. Stek baconet i en panna så att det blir knaprigt. Smöra en stor form med och häll ner smeten i den, strössla över baconbitarna jämt över formen. Grädda i mitten av ugnen på 225 grader i ca 30-40 minuter.
