Supergod hamburgare på egenmald högrev

Hemmagjorda hamburgare tycker jag är jättegott och den här gången provade vi att mala vår egen färs och det blev sååå mycket godare än vanligt. Den här gången tog vi 100% högrev som vi malde på mellanskivan till köttkvarnen, formade till platta burgare och stekte i stekpannan med lite salt och peppar och det blev hur gott som helst och smakade verkligen kött. På burgaren la vi en skiva cheddarost som fick smälta, knaperstekt bacon, rödlök, tomat, ketchup och senap - mums!
När vi äter hamburgare ute på restaurang finns det ju både toppengoda hamburgare och riktiga bottennapp men om man inte orkar göra sin hamburgare själv och bor i närheten av Farsta tycker man ska gå till Bun meat bun och prova deras goda hamburgare. De gör hamburgarna direkt på beställning och de är goda och saftiga med många goda saker på. Det enda som kan vara lite jobbigt där är att det dels brukar vara ganska fullt där och det går inte att ringa och förbeställa sin burgare men det är väl värt väntetiden ändå =)




