En trevlig klassisk turistfälla för halva priset

I Samarbete med The Fork
I slutet av sommaren när Oskar precis hade börjat jobba så var jag lite uttråkad och tyckte att det var jobbigt att gå hemma hela dagarna så då passade jag på att göra utflykter och turista i Stockholm och prova nya restauranger på lunchen.
 
En dag så gick jag och en kompis som också är mammaledig på promenad i Gamla stan och när det var dags för lunch hamnade vi på Järntorgspumpen (mest för att det var helt tomt inne i själva restaurangen eftersom det var superfint väder och alla andra ville sitta och äta på deras uteservering) och det gick jättebra att sitta där med två barnvagnar. Då tyckte vi båda att maten var god men rätt överprisad och att det var en klassisk turistfälla men en trevlig sådan eftersom de inte hade något emot att vi tog in barnvagnarna till bordet. 
 
För några dagar sen bestämde jag och Oskar oss för att gå dit igen och den här gången hade vi dessutom 50% rabatt på notan (ej på dryck) eftersom vi bokade bord via The Fork. 50% rabatt är alltid trevligt och eftersom maten är rätt dyr på det här stället kändes det bra och vi gick dit och åt lunch. 
 
Den här gången var det lite fler personer inne på restaurangen men det gick jättebra att ha vagnen vid bordet och som tur var somnade Felicia precis när vi satte oss och sov ända tills vi hade ätit färdigt och betalade notan. Jag provade deras Minute steak med pommes och bearnaisesås och Oskar tog en hamburgertallrik, innan maten åt vi varsitt vitlöksbröd som var rätt well done. 
 
Maten var helt okej men kanske inget wow och vi sa båda två att vi inte skulle betalat fullpris men nu när vi hade 50% rabatt så kändes det helt okej =)