Smaka på Stockholm 2017

Idag har det varit lite konstigt väder hittils, när man har tittat ut genom fönstret så har det varit soligt och det har sett väldigt varmt och skönt ut men sen när man kom ut höll man på att blåsa bort och termometern visade bara 10 grader. 
 
Nu har "Smaka på Stockholm" börjat med start idag och vi åkte in till Kungsträdgården för att testa lite olika maträtter. Eftersom jag har foglossning och är allmänt trött så tog vi bilen in till stan och parkerade i NK:s garage och gick den korta biten därifrån till Kungsträdgården. Det var som vanligt fullt av restauranger och food trucks på plats och det doftade väldigt gott från alltihopa. Först tog vi en runda i Kungsträdgården för att få en överblick över menyerna och restaurangerna och sen bestämde vi oss för var vi ville äta någontanns. 
 
Oskar bestämde sig för att prova en råbiff från Paul's at Haymarket som serverades med ostronmajonäs, tryffel och krispig potatis och den var tydligen väldigt god (och ganska mäktig - generöst med kött). Jag hade först bestämt mig för att prova en lobster roll från Burger and Lobster men de hade inte fått igång köket än och eftersom jag inte orkade vänta så gick jag till Bun meat bun istället och tog en hamburgare där som var väldigt god. Sen delade vi på en liten tallrik friterade vårrullar med risnudlar från Pho&Bun. 
 
Eftersom vi var på plats redan 11.15 så var det inte så mycket folk där och dessutom så blåste det en hel del där så man fick hålla i sina assietter och plastglas med dricka så att inte allt skulle flyga iväg. Felicia hade med sig egna pannkakor som hon åt när vi åt vår mat och satt och sa "nom nom" hela tiden och verkade väldigt nöjd med det.