Brunch på Black Swan

god morgon! Nu har veckan startat igen och den här dagen började extra tidigt eftersom Felicia tyckte att det var morgon redan klockan 5 imorse. Vi har hunnit med att ta en promenad över årstabron och sen gått hem över Liljeholmsbron och nu sover båda barnen i vagnen medan jag väntar på bussen. 
 
Igår gick vi på en förmiddagspromenad i vårt område och sen vid 12 gick vi till Liljeholmskajen och åt brunch på Black Sean som är en engelsk gastropub. De har ingen brunchbuffé utan en á la carte meny med olika rätter och jag tog deras brunchtallrik med äggröra, bacon, engelsk muffins och en krokett fylld med pulled pork. Oskar tog deras hamburgertallrik och Felicia fick äta från oss båda. Jag är inget fan av pulled pork så den lämnade jag till Felicia som glatt åt upp hela kroketten med god aptit. 
 
maten var väldigt god men i början var det lite långsam service eftersom det bara var en personal på plats men sen blev det bättre. Eftersom båda barnen sov i början och hade på sig ytterkläder valde vi att sitta ute ocj det gick jättebra, det fanns kuddar att sitta på och det var inte för kallt eller blåsigt. 
 
#1 - - Sarah Sjöstedt:

maten ser väldigt god ut! nom nom :)

#2 - - norrbotten emma:

smaskens vad gott =)

ha en bra dag
kramizz