Inflyttningsmiddag nr 2

För några dagar sen hade vi ytterligare en liten inflyttningsmiddag i vår nya lägnehet och bjöd även då på grillat eftersom det är så himla gott när det är sommar. Vi började med att bjuda på varma nachos med chipotlesmak som vi serverade tillsammans med en salsa, gräddfil och hemmagjord guacamole och drack ett alkoholfritt bubbel till. De här nachosen var lite kryddigare och passade jättebra ihop med guacamolen och gräddiflen och de tog slut nästan på en gång =) 
 
Vi grillade 2 sorters ribs; den ena med texas klassiska smaksättning och den andra med en lite starkare kryddning. Till ribsen serverade vi grillade majskolvar, en grönsallad, en texas chili-gryta, coleslaw och en green oniondressing. Mina favoritribs blev de med chilismak och min mans favorit var de med den klassiska smaksättningen, det är så smart att de redan är tillagade så att allt man behöver göra är att ge dem lite grillyta och se till att de är genomvarma. 
 
Chiligrytan var god och mustig och passade bra ihop med gräddfilen men med facit i hand borde vi kanske ha serverat den som en egen rätt tillsammans med tortillabröd och lite mer tacostillbehör, då tror jag att det hade blivit ännu godare. 
I samarbete med Texas Longhorn