En liten paus

Som ni kanske har märkt har det varit dåligt med uppdatering på bloggen senaste veckan och det är helt enkelt för att jag har blivit för trött och lite yr ju längre min graviditet går så tyvärr kommer bloggen att ta en liten paus nu så hoppas jag att vi hörs snart igen =) 

Slottsstek med potatis och gräddsås

Häromdagen åt vi den här goda slottssteken till middag och till den blev det kokt potatis, syltlök, lingonsylt och gräddsås och det blev väldigt gott ihop. Det tog ungefär 1.5 timmar för slottssteken att bli klar i grytan men man behöver inte passa den under tiden. Den här gången ställde jag in så att innertemperaturen skulle bli 70 grader och det blev lagom, den var fortfarande lite rosa innuti och saftig. 
 

Alla hjärtans dag-middag på Stallmästaregården

Igår var det ju alla hjärtans dag och för att fira det åt vi frukost ute på morgonen och på lördagkvällen åkte vi till Stallmästaregården och åt middag där. Maten där var väldigt god och servicen var bra så det var en våldigt trevlig kväll där. 
Ett glas alkoholfritt bubbel som start och goda brödsorter med vispat smör
Kalvbräss med brysselkål, rostat smör och päron åt jag till förrätt - hur gott som helst 
Min man tog halstrade pilgrimsmusslor med purjolök, jordärtskocka och sillkaviar 
Som varmrätt blev det biff med friterade lökringar, jordärtskockor och en god sås för min man
Jag åt skrei med friterat ägg, saltbakade gulbetor och pepparrot som var hur gott som helst, älskar pepparrot tillsammans med fisk. 
 
Visa fler inlägg