Breakfast in one pan

God morgon! Nu är vi på Gotland hos Oskars föräldrar och har varit uppe några timmar eftersom Felicia bestämde sig för att säga godmorgon redan 05.45 idag. Vi åkte hit igår med båt och det gick bra att åka båt med Felicia som tyckte att det fanns massor av spännande saker att undersöka. 
 
Nu har äntligen Oskar gått på föräldraledighet och ska vara hemma med Felicia i 8 månader och vi kommer att vara hemma tillsammans nu i decemer och fram till den 9 januari då jag ska börja jobba igen. En sak som är mysig med att vara hemma tillsammans är att man kan göra mysiga frukostar ihop och det här är en av våra favoriter eftersom man gör allt i en panna och det innehåller det mesta av det godaste på en hotellfrukost. 
 
Det är superenkelt att göra den här frukosten, man tar det man tycker är gott (vi tar ägg, bacon, champinjoner, tomater och prinskorv) och steker i en teflonpanna. Sist knäcker man i äggen i olika delar av pannan så att vitan klistrar ihop resten av ingredienserna och sen steker man så att vitan precis har stelnat och gulan fortfarande är rinnig. Avsluta med lite salt och peppar på äggen. 
 
#1 - - C:

Du gör alltid allt så elegant!!!

#2 - - Marie Bergman:

Ser sjukt gott ut =)