Tacos i ugn

Var det någon som åt tacos igår som fredagsmiddag? Älskar de flesta olika sorters tacos men speciellt tacos i ugn eftersom det blir så gott med den knapriga tacotubsen och den smälta osten tillsammans med allt det andra och sen öser man på gräddfil och tacosås =)
 
Något som vi alltid brukar göra när det är extrapris på goudaost i bit i affären är att köpa på oss 1-2 kg ost och sen riva den i matberedaren och frysa in i lagom stora påsar så att man alltid kan ta fram riven ost när man behöver det. Det är jättebra att ha när man ska göra pajer, lasagne, tacos i ugn, gratänger osv. 
 
#1 - - Alexandra:

Vi testade detta för några veckor sedan för första gången eftersom jag sett dig göra det. :d Hade aldrig tänkt tanken på att slänga in det i ugnen igen och få smält ost! Men det var gudomligt, men nästa gång gör jag med mini tubs, de stora blev mjuka under av köttfärsen väldigt snabbt och gick sönder. Men fortfarande sjukt gott! :D

Svar: Jag brukade göra med vanliga tubs förut men nu blir det alltid med mini tubs, enklare att hålla i och så kan man äta fler =)
Lina