Fusion tapas

I samarbete med The Fork
 
God kväll! Idag har det varit fullt upp hela dagen, vi började med ett besök på IKEA för att köpa lite barnsäkerhetsgrejer eftersom Felicia har börjat åla sig och tar sig fram och har börjat pilla lite på olika saker så det kändes bäst att säkra upp hemmet. Sen åkte vi till Täby centrum och tittade lite i affärer och avslutade med en god lunch på Melanders fisk där jag åt Moules frites, Oskar tog biff minute och Felicias farmor tog viltköttbullar. 
 
I torsdags hade jag bokat bord på Fusion Tapas som ligger vid Liljeholmstorget och vi tog en tidig tid både för att Felicia skulle orka med det och för att när vi bokade via The Forks app fick vi 30% rabatt på notan. 
 
Det var bara vi och en annan gäst där så det fanns gott om plats för att ta in barnvagnen och vi kunde ställa den bredvid bordet så det var bra. Felicia ville dock inte vara i sin vagn så hon fick sitta i knät på oss istället och var rätt nöjd med det även om hon pratade lite väl högt ibland. 
 
Vi tog 3 tapas var och delade på en liten nachos med guacamole och det var rätt lagom som middag. Maten var helt okej men inget wow, det var liksom inget "fusion" över maten utan det kändes rätt medioker. Vet inte om vi kommer att gå hit igen, det funkade ju rätt bra med småbarn men är kanske inget man går till på en dejt som par. 
Sauterad oxfilé 
Chili och vitlöksfrästa tigerräkor
Calamares
Baconlindade dadlar
Oxfilé på toastbröd och aioli 
Serranoskinka och honungsmelon 
Nachos med guacamole
I samarbete med The fork