Mysig familjehelg på Kolmården

God morgon! Igår steg vi upp tidigt och åt frukost och hoppade sen in i bilen och körde till Kolmårdens djurpark hela familjen. Oskar har länge velat gå till Bames värld och nu när vi har fått Felicia så har han en bra anledning för att få gå dit och det var det första vi gjorde när vi kom fram. Alla som ville fick gå upp på scenen och krama Bamse och Lille Skutt men det hoppade vi över utan gick runt och tittade lite och kom fram till att Felicia nog kommer tycka att det är ännu roligare nästa år (även om hon skrattade mycket och var nyfiken på allt nu också). 
 
Sen gick vi och tittade på djuren och åt en tidig lunch på restaurangen Safari som ligger så man får en jättefin utsikt över Bråviken. Det var tur att vi valde att äta en tidig lunch för när vi var klara så ringlade det sig en låååång kö ut genom dörrarna och det var fullsatt på restaurangen och uteserveringen. Vi avslutade vårt kolmårdenbesök med en tur i Safaribanan och ett besök inne i presentbutiken där Felicia fick den största mjukisdelfinen som fanns (den är mycket större än henne själv). 
 
På kvällen åt vi middag på Texas Longhorn inne i Norrköping och beställde varsin hamburgare och dessutom en korg med tortillachips med guacamole och cheddardip. Felicia var lite grinig i början på restaurangen eftersom hon råkade bli väckt när vi satte henne i vagnen men sen blev hon gladare när hon fick äta och sen sitta i våra knän på restaurangen.