Födelsedagsfirande nr 2

God morgon!
Helgen började ju väldigt tråkigt med attacken inne i stan och som tur var hade vi bestämt oss för att vara hemma den eftermiddagen. Egentligen skulle Oskar och Felicia ha åkt in till Oskars jobb som ligger ett kvarter bort därifrån och hälsat på vid den tidnen men efter att ha ätit lunch med en föräldraledig kompis hemma hos oss bestämde dem sig för att stanna hemma istället eftersom Felicia var så trött och det var ju tur. 
 
På lördagen hade vi ett litet försenat födelsedagsfirande här hemma för Felicia med hennes kusin Hjalmar och hans föräldrar. Felicia fick fina hårband och en tröja av dem som hon blev jätteglad för och speciellt hårbanden har hon suttit och lekt med och pillat på när hon har haft dem på sig.
 
Vi bjöd på urbenad lammstek i ugn, rostade rotfrukter, tzatsiki och en chokladtårta och det var jättegott även om det var lite trist att behöva köra lammsteken helt genomstekt med tanke på lilla plutten i min mage. Annars föredrar vi lammsteken när den är rosa och saftig men den blev väldigt god nu också, körde med ugnens stektermometer så att vi hade full koll på innertemperaturen. 
 
Felicia fick smaka på rotfrukterna och det tyckte hon var väldigt gott och fick lite sötpotatis och gulbeta i sin tallrik som hon satt och plockade med och stoppade i munnen under hela lunchen. Vi försöker introducera mer och mer vanlig mat för henne nu (hon har bara ätit barnmatsburkar hittils) och hon tycker att det är väldigt roligt att få sitta och äta maten själv med händerna men det tar väldigt lång tid så det blir inte så stora mängder än. 
#1 - - norrsken emmis:

hur gått såg inte de där ut!! =)

ha en bra dag
kram

Svar: Ja det var väldigt gott =) Ha en bra dag!
Lina